BÁV ART Aukciósház és Galéria

A BÁV Magyarország legrégebbi, jogfolytonosan működő vállalkozása, amelyet 1773-ban alapított Mária Terézia.

A BÁV ART kiemelt szerepet játszik a magyar műkereskedelemben. Az elmúlt 100 év során több mint 3000 műtárgy került magángyűjtőktől múzeumi tulajdonba a BÁV vagy jogelődjei közreműködésével. Árveréseinken festmények, műtárgyak, ékszerek, órák, grafikák, bútorok és egyéb műkereskedelmi kuriózumok kerülnek kalapács alá, ezzel is fémjelezve azt a sokszínűséget, ami miatt a BÁV ma az egyetlen olyan szereplő a magyar műtárgypiacon, aki annak szinte minden területén érdekelt.

A BÁV ART fontos küldetésének tartja a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában való szerepvállalást és a gyűjtői törekvések támogatását. A vállalat jelen van az oktatásban is, hiszen több mint 30 éve szervez becsüs tanfolyamokat, ahol a gyűjtők, a műtárgyak szerelmesei és a becsüs szakma iránt érdeklődők egyaránt magas színvonalú képzésben részesülhetnek.

A BÁV ART szeretettel várja Önöket az Art and Antique művészeti kiállításon és vásáron, 2024. február 29. – március 3. között a budapesti Bálnában.

A BÁV ART standján megtalálhatók lesznek a magyar művészet múltját és jelenét egyaránt bemutató, kiemelkedő kvalitású ékszerek, műtárgyak, festmények, grafikák és bútorok. A sokszínű kiállítás fókuszában a 2024. március 20-án megrendezésre kerülő 18. Grafikai Aukció anyagából rendezett előzetes válogatás is helyet kap.

Várjuk Önöket szeretettel!

Elérhetőségek

1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.
+36-1/325-2622
ugyfelszolgalat@bav.hu
https://bav-art.hu
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram