BÁV Aukciósház

A BÁV Magyarország legnagyobb múltú aukciósháza. Jogelődje, az Állami Árverési Csarnok 102 éve, 1920-ban rendezte meg első művészeti aukcióját. Napjainkig több, mint 600 aukciót bonyolítottunk le, amelyeken több, mint 300 ezer műtárgyat árvereztünk el. A magyar piacon egyedülálló módon az Aukciósház a műkereskedelem teljes spektrumát lefedi: festmények, műtárgyak, ezüst műtárgyak, ékszerek, órák, grafikák kerülnek évről évre kalapácsa alá. Emellett több mint 70 éve szervezünk becsüs tanfolyamokat, ahol a gyűjtőket és a műtárgyak szerelmeseit is várjuk. 

Az Art and Antique művészeti kiállításon és vásáron kiemelkedő kvalitású ékszerekkel, műtárgyakkal és festményekkel várjuk a látogatókat. Emellett a közvetlenül a bejáratnál elhelyezkedő standunkon bepillantást engedünk a májusi, 79. Művészeti Aukciónk anyagába, és bemutatjuk az áprilisban nyitó új aukciósházunkat is.

Elérhetőségek

1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.
+36-1/325-2622
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram