Einspach Fine Art & Photography

Az Einspach Fine Art & Photography a Batthyány-örökmécsesnél található. A 2021 tavaszán nyitott galéria eddig ismeretlen, új minőséget képvisel a főváros galériás színterén, a maga hat méter közeli belmagasságával, műemléki gondossággal felújított helyiségeivel, óriási utcafronti üvegfelületeivel, illetve különleges berendezésével, melyben megfér egymás mellett Kozma Lajos hatalmas szekrénye, a modern dizájn ikonjai és a 14. századi burgundiai gótikus Madonna is. Az Einspach Fine Art & Photography széles kereskedelmi profiljában megtalálhatók a háború utáni művészet klasszikusai és fiatal kortárs alkotók is, a festészet, a szobrászat, a kerámia és a fotográfia is.

Az Art and Antique standunk két szobrászművész, Hetey Katalin (1924-2010) és Segesdi György (1931-2021) művészetére koncentrál, de kiemelt helyet kap Z. Gács György (1914-1978) emblematikus műve, a hazai, utópikusnak is mondható modernizmus unikális példája, mely csak a csodálatos véletleneknek köszönhetően maradt meg és került a galéria látókörébe.

Elérhetőségek

1054 Budapest, Hold utca 12.
+ 36-20/935-9889
www.einspach.com
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram