Fabrika Studio Vintage Bútor és Lakberendezési üzlet

A Fabrika a huszadik századi régiségek, elsősorban vintage bútorok és használt lakberendezési tárgyak lelőhelye. Art deco, bauhaus, század-közepi modern, space age, még folytathatnánk a sort…

A Fabrika értékmentő tevékenysége során a húszas évektől a hetvenes évekig gyűjti azokat a kiemelkedő esztétikai és funkcionális tulajdonságú bútorokat, lámpákat és lakáskiegészítőket, amelyek a mai enteriőrben is értelmezhetőek. Legyen az Panni polc, ikonikus csehszlovák luxusbútorok, óriás vas virágtartók, zsúrkocsik, magazintartók, iparművész kerámiák, akár egy Ghyczy Péter által tervezett tojásfotel…? Itt mindenki megtalálja a neki tetszőt!

Az itt található egyedi bútorok többsége szakszerű restauráláson esik át, így élettartamuk 70-80 évvel meghosszabbodik és új életet lehel beléjük az összeszokott kis csapat. Kiváló minőségű kárpitokkal bevont fotelek és székek kerülnek felújításra és saját tervek alapján, teljes átalakítással újjászületnek a régi bútorok.

A Fabrika immár 6 éve elsősorban Magyarországról és Angliából kutatja kincseit. Az öko-gondolkodás kiemelkedő szerepet játszik a Fabrika mindennapjaiban, elsődleges cél a tárgymentés, és az ökológiai lábnyom csökkentése.

Filmes és fotós produkciókhoz, egyedi projektekhez és ingatlanfotózáshoz lehetőséget biztosítanak bútorok, csillárok, lámpák és lakáskiegészítők bérlésére is.

A Fabrika nemcsak a designszakemberek, lakberendezők és filmes díszlettervezők hétköznapjainak szerves része, hanem az egyre növekvő bohém és nyitott beállítottságú vásárlóké is.

A natúr téglafalas, galériás üzlet a VI. kerületi Epreskert szomszédságában található, aki ide ellátogat biztosan számíthat a barátságos és segítőkész fogadtatásra és a több mint 150 lámpa ritkaságra!

A Fabrika csapata nem ismer lehetetlent, egyéni megrendeléseket is vállal, személyre szabottan tanácsadói és beszerző tevékenységet is folytat.  

Az üzlet weboldalán minden tárgy árral, pontos mérettel, és részletgazdag fotókkal szerepel, Budapesten belül díjtalan a házhozszállítás.   

Elérhetőségek

storelaptop-phonecrossmenu