FreylerArt Galéria

A FreylerArt Galéria egyik fő küldetése a magyar és nemzetközi klasszikusok mellett a modern és kortárs művészet bemutatása elsősorban saját gyűjteményén keresztül. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú kulturális és oktató jellegű szolgáltatást nyújtsuk, melyet képzőművészeti események, kiállítások alkalmával kívánunk bemutatni. 
Művészeti tevékenységünk és gyűjteményünk folyamatos bővítése révén új utakat kívánunk felfedezni és innovatív módon bemutatni, hogy bebizonyítsuk, milyen állandóan megújuló formában járulhatnak hozzá a galériák Budapest egyedi kulturális életéhez.
Egyik fontos küldetésünk, hogy a külföldre került magyar alkotásokat felkutassuk.
Másik fontos missziónk, hogy kortárs alkotóink tevékenységét a lehető legszélesebb körben terjesszük és művészeink eredményeit a nemzeti, illetve nemzetköz figyelem középpontjába állítsuk.
Gyűjteményünkön kívül ügyfeleink számára kimagasló műveket kutatunk fel, legyen az kortárs vagy klasszikus alkotás. Az idei eseményen a FreylerArt Galéria
a 19-20. századi, főként magyar klasszikusokon túl egy 18. századi olasz mester remekművét is bemutatja.
A háború utáni és kortárs érdeklődőknek olyan nevekkel készülünk, mint például:
Korniss Dezső, Gyulai Lajos, Le K’dar, Wahorn András, ef Zámbó István, Zalavári József.
Az új generációt a Galéria két művésze, Hollai Krisztina és Kacsák Tamás képviseli.

Elérhetőségek

1065 Budapest, Hajós utca 14. 
+36-70/425-11-18
info@freylerart.com
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram