FreylerArt Galéria

A FreylerArt Galéria rövid fennállási ideje alatt is több kiemelkedő kiállítást és programot mutatott be a művészetkedvelő közönségnek.

Többek között:

  • Rejtett Remekművek – Betekintés Magángyűjteményekbe I. Királyi Kastély Gödöllő 2019
  • a Bodó Galéria és Aukciósházzal közös szervezésben: Fenyő György Elfeledett művészete - kiállítás és az ehhez kapcsolódó monográfia 2020
  • Venice Contemporary Art Fair 2021
  • Barcelona Contemporary Art Fair 2021
  • „Nyitjuk a kört” – Rejtett geometria Lantos Ferenc művészetében 2021
  • Art Market Budapest 2021
  • Modern Selection I. Királyi Kastély Gödöllő 2021
  • Young Selection 2021
  • „Sensus Seu Sensuale Imagination” – Hollai Krisztina új munkái 2021
  • Xmas Selection 2021

Több 10 éves gyűjtői és szakértői háttérrel rendelkezünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legmagasabb nívóval mutassuk be az erre nyilvánvalóan érdemes művészeket és alkotásaikat. Ebbe beletartoznak az ismert klasszikusok mellett a kevés reflektorfényt kapott, méltatlanul elfeledett alkotók, mint pl a korábban említett Fenyő György, illetve a kortárs művészet felemelkedő fenoménjai.

A FreylerArt Galéria egyik fő küldetése a magyar klasszikusok mellett a modern és kortárs művészet bemutatása saját, párját ritkító gyűjteményén keresztül, mely ösztönzi és élvezetet nyújt a művészetpártoló, valamint az azt mélyebben megismerni kívánó fiatal közönség számára egyaránt. Továbbá, hogy a legmagasabb színvonalú kultúrális és oktató jellegű szolgáltatást nyújtsa, melyet képzőművészeti események, kiállítások alkalmával kíván bemutatni és kultúrális vitafórumoknak otthont adni.

Műveszeti tevékenységünk és gyűjteményünk folyamatos bővítése révén új utakat szeretnénk felfedezni és innovatív módon bemutatni, hogy a galériák milyen állandóan megújuló formában járulhatnak hozzá Budapest egyedi kultúrális életéhez.

Tervünk, hogy alkotóink tevékenységét a lehető legszélesebb körben elterjesszük, hogy műveszeinket és eredményeiket a nemzeti illetve nemzetközi figyelem középpontjába állítsuk. Az általunk kiadott monográfiákon és más szakirodalmakon keresztül erősítsük a magyar művészeti, művészettörténeti, esetlegesen a kritikai hagyatékot.

Várunk minden kedves érdeklődőt galériánkban, rendezvényeinken, illetve az Art & Antique kiállításon és vásáron!

Elérhetőségek

1065 Budapest, Hajós utca 14. FreylerArt Galéria és Stúdió
1096 Budapest, Lenhossék utca 30. FreylerArt Galéria Kiállító-tér
+36-70/425-1118
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram