Initio Arts & Design

Párizsi és budapesti jelenlétével, az Initio Arts & Design nemzetközi projektekre helyezi a hangsúlyt, melyek középpontjában a közép-kelet-európai képzőművészet és dizájn áll. Alapító Marie Tourre de Robien és Ferenczy Bálint, akik Londonban szerzett műkereskedelmi tapasztalatokkal, 2022-ben nyitották meg első állandó kiállítóhelyüket Párizsban.

„Koncepciónk a képzőművészet és dizájn ötvözésén alapszik, melyen keresztül hozzáférést biztosítunk neves alkotók és feltörekvő tehetségek műveihez is. Szigorúan kötött stílusok és változó trendek követése helyett, érzékenyen kialakított, egyedi enteriőrök és gyűjtemények létrehozásában hiszünk.

Az idei Art & Antique vásáron standunk kiemelt és ritka műtárgyai Hantai Simon 1971-es festménye és Djoka Ivackovic 1975-ös nagyméretű munkája lesz. A szatmári születésű szobrász, Gáspár Szilárd standunkon állít ki először a rangos párizsi Brancusi-ösztöndíj 2023-as elnyerése óta. Kecskeméti Sándor ismert kerámia szobrai mellet, friss, 2023-ban készült papírporcelán sorozatából mutatunk be válogatást. A legfiatalabb, kolorista generációt Bati-Bálint Dóra képviseli, atmoszférateremtő festményeivel.”

Művek elérhetők:

  • Bati-Bálint Dóra
  • Gáspár Szilárd
  • Hantai Simon
  • Djoka Ivackovic
  • Kecskeméti Sándor
  • Kim Moltzer

Elérhetőségek

1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Alley 6, Stand 9, 110 Rue des Rosiers
Saint-Ouen-sur-Seine, 93400, Paris
+36-70/617-62-81
marie@initiofinearts.com
http://www.initiofinearts.com/
@initioartsanddesign
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram