Kisterem Galéria

2006-os alapítása óta a Kisterem egyaránt képvisel olyan fiatal, pályakezdő és már ismert művészeket, akik gyakran különböző médiumokat használnak műtárgyaik létrehozására, túllépve a kortárs kereskedelmi galériák komfortzónáján. A Kisterem számára fontos, hogy a kiállítások és más, a galéria által szervezett események találkozási lehetőséget nyújtsanak a szakmai szereplőknek, művészeknek, intézmények képviselőinek, kurátoroknak, gyűjtőknek és művészet iránt érdeklődő látogatóknak egyaránt. A galéria elkötelezett a magyar művészet külföldi képviselete mellett, gyakran vesz részt kiállítóként fontos nemzetközi vásárokon, és kooperál rendhagyó projektekben. Ezek eredményeként, a galéria kiállításait követően több művésztől került be alkotás jelentős múzeumok gyűjteményébe.

Az Art and Antique vásáron a galéria többek közt Szinyova Gergő, Kokesch Ádám, Nádler István, Anna Mark, Fusz Mátyás és Fodor János munkáival szerepel.

Elérhetőségek

1053 Budapest, Képíró utca 5.
+36-1/267-0522
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram