Möbelkunst

A Möbelkunst hazánkban elsőként, közel 20 éve kezdte el gyűjteni az 1930-1980-as évekből származó bútorokat és lakberendezési kiegészítőket a különleges tárgyak és a huszadik századi design rajongóinak. A korábban bányagépszerelő műhelyként működő csarnokból átalakított, 1000 m²-es showroom ad otthont több ezer darabos, naponta változó kollekciójuknak, melyek között szinte minden megtalálható, amire csak egy térben szükség lehet.

Hitvallásuk szerint a jó design mindenkinek kell, hogy szóljon – az ikonikus darabok mellett ezért kevésbé ismert tervezőktől is sok olyan stílusos darab található meg gyűjteményükben, melyek bárki számára elérhetőek. Kollekciójuk nagy részét a mid-century modern és skandináv stílus öleli fel, de ezeken kívül már ritkaságszámba menő bauhaus darabok, magyar iparművészek kiemelkedő munkái, és régi indusztrális design tárgyak is megtalálhatóak náluk. Kizárólag eredeti darabokat kínálnak: meggyőződésük szerint a designer formatervét ugyanúgy meg kell becsülni és értékelni, mint egy eredeti műalkotást.

Az Art and Antique kiállításon 40 nm-es standjukra most olyan bútorokat, lámpákat és kellékeket válogattak össze, melyek a design történetében betöltött szerepüknek köszönhetően bármelyik elismert design múzeumban megtalálhatóak.

Elérhetőségek

1102 Budapest, Hölgy utca 42.
+36-70/943-9017
info@mobelkunst.hu
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram