The Space Contemporary Art Gallery

A The Space Contemporary Art Gallery Budapest legfiatalabb galériája, 2022. június 1-én nyílt Buda szívében, a Hattyú utcában.
A The Space egy többfunkciós hely: egyben kiállító-, oktatási-, közösségi tér és művészetmenedzsment iroda. Célunk, hogy találkozási pont legyünk a művészeti világ szereplői és a művészetre nyitott érdeklődők között. A kiállítások mellett programokkal is várjuk az érdeklődőket – előadásoknak, beszélgetéseknek, tárlatvezetéseknek, workshopoknak és egyéb izgalmas eseményeknek adunk otthont a kiállítóterünkben.

A galéria alapítója Bérczi Linda művészeti menedzser, aki olyan programokat jegyez, mint a Budapest Art Mentor program, a Budapest Art Week vagy az Esterhazy Art Dating.

A galéria művészköre, egyben kiállító művészek: 

Hajnal Gabriella kárpitművész, Csorba-Simon István, Fürjesi Csaba, Horváth Lóczi Judit, Kiss Botond András és Méhes Lóránt Zuzu képzőművészek, Hajgató Terézia, Kiss Márta és Koleszár Kata festőművészek, valamint Robitz Anikó fotóművész.

Elérhetőségek

1015 Budapest, Hattyú utca 16. fszt 4.
+36-30/914-84-42
hello@thespace.hu
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram