WOP Galéria Budapest

A WOP Galéria Budapest egy kereskedelmi galéria, restaurátor műhely és képkeretező stúdió együttműködése, Budapest belvárosában a Magyar Nemzeti Bank és a Hold utcai piac szomszédságában, a Nagysándor József utca 3. szám alatt.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a magyar és nemzetközi grafikai (works on paper) anyagok bemutatását, értékesítését. Ezeken túl folyamatosan keresünk és kínálunk modern, valamint klasszikus festményeket klienseinknek.

Évente három alkalommal árveréseket szervezünk.

Galériánk művészeti kiadóként is működik, az elmúlt bő egy év folyamán több művésszel is sikeres együttműködést folytattunk (Lugo Lugosi László, Zalavári József és Klimó Károly). Az idei kiállításon debütál legújabb kiadványunk, Regős István: Nyári lak, Budapest, WOP Galéria, 2023. A mappa 8 eredeti számozott litográfiát tartalmaz, limitált kiadásban, 1-23-ig számozott sorozatban. 

Restaurátor műhelyünk közel két évtizedes tapasztalattal vállalja műtárgyak (festmény, egyedi és sokszorosított grafika, antik képkeret) szakszerű restaurálását.

Képkeretező részlegünk széles választékban kínál megoldást a műtárgyak installálásában, illetve Magyarországon egyedülálló módon kínálunk raktárkészletünkből antik és “használt” kereteket.

A vásáron szereplő művészek listája:

Ai Weiwei
Bak Imre
Batai István Mózes
Braun Vera
Campos de Augusto – Plaza Julio
Erdélyi Miklós
Fajó János
Fisch István
Indiana, Robert
Kádár Béla
Kepes, George (György)
Klimó Károly
Konok Tamás
Lakner László
Maurer Dóra
Molnár Vera
Nádler István
Regős István
Renoir, Pierre - Auguste
Scheiber Hugó
Vasarely, Victor
Zalavári József
Zichy, Theodor

Elérhetőségek

1054 Budapest, Nagysándor József utca 3.
+36-1/269-0822
info@wop.hu
storelaptop-phonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram